VGMK Adviesgroep is al meer dan 20 jaar specialist in de begeleiding van VCA, ISO en andere certificeringstrajecten. Onze pragmatische instelling zorgt voor een bewezen aanpak.


Over ons


VGMK Adviesgroep is een adviesorganisatie uit Zeeland. Onze adviseurs en veiligheidskundigen onderscheiden zich door helder en doelgericht advies te geven en u zoveel mogelijk administratief werk uit handen te nemen. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven als het gaat om VCA certificering, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, SCL (voorheen Veiligheidsladder), RI&E en diverse andere kwaliteits- en veiligheidscertificeringen.

20

jaar actief

peterAfbeelding2

Peter van der Elst

Geboren als Leidenaar woon ik alweer een jaar of 20 in Zeeland. Na afgeronde studies logistiek management, technische bedrijfskunde en veiligheidskunde ben ik in 1998 bij een landelijk opererend Adviesburo begonnen als medewerker binnendienst. Vervolgens was de weg naar buiten zo gemaakt.

In 2005 VGMK Adviesgroep opgericht. Inmiddels hebben wij meer dan 150 bedrijven begeleid voor VCA, ISO en diverse andere certificeringen, in onder andere de bouwsector, industrie, maritieme sector en zakelijke dienstverlening. De situatie bij de klant kan ik door mijn opgedane kennis en ervaring toe te passen op een eenvoudige wijze vertalen en opnemen in een kwaliteitmanagementsysteem. Ik ben pragmatisch ingesteld en houd niet van wolligheid, stroperigheid en vergadercultuur. Korte lijnen en eigen verantwoordelijkheid nemen leiden tot succes.

ankie_ankie2

Ankie van Gorsel

Geboren en getogen in Zeeland, maar ook lange tijd in Rotterdam en Brabant gewoond. Ik ben opgegroeid in een agrarische omgeving en zodoende reed ik op jonge leeftijd al op de tractor of mee op de combine. Na een lange tijd in de functie van manager te hebben gewerkt waarin ziekteverzuimbegeleiding, coaching en opleiding de voornaamste werkzaamheden waren, heb ik in 2015 het roer omgegooid en ontslag genomen. Sinds enkele jaren werk ik nu als zelfstandig adviseur, waaronder ook de VGMK adviesgroep. Ik begeleid voornamelijk klanten met de certificering van VCA. Vooral de no nonsense cultuur die we binnen de groep hanteren, spreekt mij erg aan. Daarnaast vind ik de diversiteit van onze klanten ontzettend leuk. Ik zie het steeds weer als een uitdaging om de verbinding tussen de werkvloer en de benodigde zaken op papier zo goed mogelijk te combineren en af te leveren. Dit graag met de nodige humor en flexibiliteit.

ricardoricardo2

Ricardo Scheele

Opgegroeid in een omgeving waar ondernemerschap centraal staat. Dit heeft er toe geleid dat ik vanaf jonge leeftijd veel bedrijfsprocessen van “dichtbij” mee kon maken. Tijdens mijn studie International Business and Management Studies heb ik tevens veel ervaringen op gedaan gedurende nationale en internationale projecten. Dit stelt mij in de gelegenheid belangrijke processen vanuit verschillende invalshoeken te bezien. Na mijn werk als verkoopadviseur, waar ik mij verder heb kunnen ontwikkelen, was het tijd om mijn reeds opgebouwde affiniteit met kwaliteitsmanagement verder te benutten.

Ik vind het belangrijk om op persoonlijk alsook zakelijk vlak constructieve feedback te ontvangen en te geven om deze vervolgens te integreren in het dagelijkse werk. Door de juiste informatie op te pikken kan ik de situatie van de klant goed in me opnemen zodat de manier van aanpak past bij de klant. Tot slot omschrijven mensen mij als punctueel, betrouwbaar en een creatief denker..