Kan ik begeleiding krijgen bij mijn VCA-certificering?

Het antwoord is kort: Ja ! Het is sterk aan te bevelen om gebruik te maken van begeleiding van een ervaren veiligheidskundige en/of preventie adviseur. Deze kan de VCA-certificering effectief en efficiënt in uw bedrijf en bedrijfscultuur doorvoeren. Dit doen wij door middel van korte sessies bij u aan kantoor.

VGMK Adviesgroep gaat met de tijd mee en bieden onze documenten in een VCA websysteem en in een ISO websysteem aan. Een gebruiksvriendelijke digitale omgeving die in eigen beheer is ontwikkeld zodat wij de kosten hiervan laag kunnen houden. Het kan van groot belang zijn dat uw bedrijf een VCA-certificering, VCU-certificering of ISO-certificering behaalt vanuit commercieel oogpunt of omdat de opdrachtgever dit vereist. Verder zijn in het VCA-systeem ook veel verplichtingen vanuit de Arbowet opgenomen. Het behalen van een VCA-certificering heeft daarom meerdere voordelen.

VGMK Adviesgroep verleent niet alleen assistentie bij het behalen van het VCA-certificaat maar is tevens behulpzaam bij de daadwerkelijke invoering van alle processen. Onze adviseurs nemen u het werk graag uit handen en houden van een praktische aanpak.

Wilt u meer informatie over de VCA-norm en de certificering van uw organisatie, klik dan op de volgende link: https://www.vgmkadviesgroep.nl/vca-certificering/.

Door het kiezen van praktijkgerichte adviseurs met verstand van zaken, kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid!

Ricardo Scheele
Ricardo Scheele
Opgegroeid in een omgeving waar ondernemerschap centraal staat. Dit heeft er toe geleid dat ik vanaf jonge leeftijd veel bedrijfsprocessen van “dichtbij” mee kon maken. Tijdens mijn studie International Business and Management Studies heb ik tevens veel ervaringen op gedaan gedurende nationale en internationale projecten.